Haglskydeprøve på Vamdrup Skydebane.

Vamdrup Skydebane afholder haglskydeprøve Fredag d. 3 November.

Der er træning til prøven fredag d. 20 og 27 Oktober 13.00 – 17.00. Hvor der vil være instruktører på de baner som bruges til prøven. Lerduer og patroner kan købes i klubhuset.

På alle træningsdage, hele året, er der altid veluddannede instruktører, med de nyeste uddannelser, på banen.

Vi anbefaler:

Når du har bestået jagtprøven, så kom ud og skyd til så mange lerduer du kan. HUSK AT SIGE, jeg skal op til haglskydeprøve. Vores instruktører hjælper dig gerne. Maks. 50 – 150 duer pr. dag. Du kan ikke forvente at du kan ramme og bestå, hvis du ikke mindst har skudt til min. 1.000 duer.

Skyd KUN på bag, venstre og højre duer.

Skal du op til prøve på en anden bane, så besøg banen 2 – 3 gange inden du skal op. Banerne er ikke ens.

På de 2 træningsdage, fredag d. 20 og 27 Oktober 13.00 – 17.00. Kan du købe et skydekort med 24 duer. Det koster 60 kr. Pr. kort. Det inkludere instruktion. Kortet kan KUN bruges de 2 dage. Ellers.

Køb et C kort til Vamdrup Skydebane. Kortet koster 250 kr. og har dit navn på. Det fungere ligesom et DK kort. De penge du har indsat vil altid være der. Du skal min. indsætte 1.500 kr. på kortet, hver gang du sætter penge på. Du spare 0.50 øre på hver due på jagtbanen og 12.50 kr. på en sporting runde. ( jvf. gæstekort ). Det inkluder naturligvis også instruktion på alle træningsdage hele året rundt.

Vores instruktører vil hjælpe dig med skydestilling, foran hold samt ikke mindst, og vigtigst, om dit gevær passer til dig.

Ved køb af nyt gevær: Ta en med med som har forstand på det. Du skal prøve mange geværer for at være sikker på at den passer, lige nøjagtig, til dig.

Når du har bestået haglskydeprøven, så skal du først til at lære at skyde. Vi kan selvfølgelig hjælpe dig.

Alle vores instruktører som har har hjulpet dig, er mere spændte og bider negle, for om du består, end du og familien er.

HUSK der skal ALTID bæres skydebriller på Vamdrup Skydebane. De kan købes i klubhuset.