Jagtkonsortier træning.

Til jagtkonsortier.

Så er tiden kommet til at vi alle skal på jagt.

Mange af vores jagtkammerater har ikke været ude og skyde siden jagtsæsonen sluttede.

Det skal vi have gjort noget ved, for vildtet skyld, vi vil jo gerne undgå anskydninger.

På Vamdrup Skydebane kan du / i prøve nogle meget jagt relevante lerduer, på vores 4 sporting baner. Det er meget andet, end, bag, spids og sideduer. Altså i bliver klædt på til at kunne ramme, det i sigter på.

Du / I finder ikke noget bedre sted til at træne, og blive klar til efterårsjagten, end på  Danmarks bedste skydebane , nemlig Vamdrup Skydebane. Du/I får nogle meget jagt relevante lerduer, som er så tæt på det du møder på jagten.

Vi kan tilbyde 2 pakker.

Uden instruktør.

  1. Gæstekort. 1.80 kr pr. due på jagtbane og  52.50 kr. på sporting banerne. Pr. mand.  Kort koster 200 kr. i depositum, og resterende beløb udbetales. Kort SKAL indløses samme dag, ellers ingen udbetaling af depositum og penge.
  2. C. kort. Kort koster 250 kr. og der skal indsættes min. 1.500 kr. på kortet.  1.30 kr. på jagt og 40 kr. på sporting.  C kortet kan laves til jeres jagt konsortium. Kortet kan bruges år efter år. Så kan i bare skyde lige så mange duer, som i vil.

Med instruktør.

  1. Gæstekort. 1.80 kr pr. due på jagtbane og  52.50 kr. på sporting banerne. Pr. mand
  2. C. kort. Kort koster 250 kr. og der skal indsættes min. 1.500 kr. på kortet.  1.30 kr. på jagt og 40 kr. på sporting.  C kortet kan laves til jeres jagt konsortium. Kortet kan bruges år efter år. Så kan i bare skyde lige så mange duer, som i vil.
  3. Instruktør koster .  150. kr. pr. mand.
  4. Der skal bestilles ved Viktor Stærmose i god tid. På 22641494.

Vi har alle patroner i cal. 12, 20 og 16. Der må maks. bruges haglstørrelse 7. og maks. 28 g.

Der kan bestilles pølser, frankfurter og medister, hvis i bliver sultne. I er velkommen til at tage jeres egen mad med. Drikkevare SKAL købes i klubhuset.

BEMÆRK: Der skal anvendes briller på hele skydeanlægget. De kan købes på banen.