Haglskydeprøve 28 / 10 på Vamdrup Skydebane INFO.

Vamdrup Skydebane afholder haglskydeprøve Fredag d. 28 oktober.

Der er mulighed for træning, hvor der kun kommer dem som skal op til haglskydeprøve, Fredag d. 14 / 10 og Fredag d. 21 / 10 fra kl. 13.00 – 17.00. Der vil være nogle af de bedste uddannede instruktører på banen disse dage. Du er naturligvis også velkommen på banen på alle træningsdage, men du kan ikke forvente at instruktørerne har tid ( ventetid ). Bedste tid at komme på er Tirsdag og Torsdag inden kl. 18.00 og Lørdage efter kl. 12.00.

Bagduer skydes i huset længst væk fra klubhuset, højre duer skydes på bane 2 og venstre duer på bane 3. Der kan købes lerduer og ammunition på banen. Cal. 12, 16 og 20. Samt øl, vand, is og chokolade. ( På træningsdage kan der købes pølser ) Kaffen er gratis.

Vi gør STÆRKT OPMÆRKSOM PÅ at der KUN må bruges haglstørrelse 7 – 9 stål, og max. 28 gram på banen. Ved brug af bly eller jagtammunition, vil du blive bortvist og dit skydekort inddraget.

Hvis du ønsker professionel hjælp. Kan vi henvise til f.eks. Gun Tac.dk ved Jarl Petersen 25 78 60 05 , eller Skydeinstruktion.dk ved Rasmus Bjerregaard
60 16 30 38.

Ved besøg på Vamdrup Skydebane SKAL du bruge høreværn og skydebriller ( alm. briller kan bruges ) Briller og ørepropper kan købes i klubhuset.